Сайт - побажання та зауваження
|
|
admin | Дата: Середа, 30.07.2008, 15:22 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратор
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Тут можна висловлювати свої пропозиції щодо оформлення та наповнюваності сайта.
Адміністратор
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 31.10.2008, 21:30 | Повідомлення # 2 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| За активність користувачі будуть нагороджуватись медалями: перша - за 5 повідомлень, друга - за 10, потім за 30, 50, 100 і т.д. За хорошу репутацію - орден
Адміністратор
|
|
| |
admin | Дата: Субота, 03.01.2009, 00:57 | Повідомлення # 3 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) ЯК ЗАРОБИТИ СОБІ ХОРОШУ РЕПУТАЦІЮ? Користувачі сайта можуть виставляти "+" або "-" іншим користувачам за їх повідомлення на форумі чи інших сторінках сайту на свій розсуд. Маєте два плюси - отримуєте перший "орден", за кожні наступні п’ять плюсів - ще по "ордену"
Адміністратор
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 09.01.2009, 21:21 | Повідомлення # 4 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) більше начальників чим користувачів Було б дуже добре, якби хоч один "начальник" хоч зрідка читав форум і хоч якось реагував на повідомлення користувачів.
Адміністратор
|
|
| |
Mantach | Дата: Неділя, 18.01.2009, 21:21 | Повідомлення # 5 |
Майор
Група: VIP-користувач
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Quote (admin) Було б дуже добре, якби хоч один "начальник" хоч зрідка читав форум Я зрозумів думку. Але я спецільно посмішку і поставив для того щоб було зрозуміло що це жарт. Не ображайтесь пан адмін. :respect: Додано (18.01.2009, 21:21) --------------------------------------------- А якби можна булоб швидше відкривати доступ до фотографій булоб дуже добре!
Ставище
|
|
| |
Mantach | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 08:57 | Повідомлення # 6 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Я перепрошую Ви обидва мене не зрозуміли, швидкість нету в мене добра і фотки я загрузив на сайт по 70кб, але проблема в тому, що коли я заходжу в фотоальбом то замість зоображеня на моїх загружених фотках написано: Доступ заборонено! А фотки я зменшую за допомогою Microsoft Office Picture Manager, час процедури менше 10сек.
Ставище
|
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 09:08 | Повідомлення # 7 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Viktor) открыли фото – редактировать – уменьшить размер – уменьшить в два раза – сохранить Таким методом зменшується розмір картинки і відповідно її якість втрачається при повноекранному перегляді. Зменшувати розміри фото треба до розумних меж, наприклад до 800*600 піксел. В фотошопі є функція "Сохранить для Web" і вона дає можливість значно зменшити об’єм файла фактично без зменшення якості зображення. Є можливість слідкувати за якістю зображення при зміні розміру файла. Але програма дійсно багатофункціональна, завантажується досить довго. Головне - результат вартий того. Ви зекономите час при завантаженні на будь-який сайт, при цьому розміри картинки можуть бути досить великими і відповідно якість пристойна.
Адміністратор
|
|
| |
Mantach | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 09:31 | Повідомлення # 8 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| АУ а хто дасть відповідь на моє запитання?, про надпис Доступ заборонено! Будь-ласка!
Ставище
|
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 11:56 | Повідомлення # 9 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) на моїх загружених фотках написано: Доступ заборонено! Ви знаходитесь в групі "Користувачі", тому Ваші фотки будуть показані на сайті тільки після того, як адміністратор зніме галочку "Доступ заборонено". Я вважаю, що це нормально, адже невідомо якого змісту фото можуть завантажити користувачі. А якщо довго фото не з’являєть, то це моя вина, прошу пробачення, не прослідкував. Зазвичай мені на електронну пошту приходить повідомлення про появу нового матеріалу і я його переглядаю. Повідомлення про нові фото чомусь не було. Наразі всі фото доступні для перегляду і скачування.
Адміністратор
|
|
| |
Mantach | Дата: Четвер, 22.01.2009, 23:46 | Повідомлення # 10 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Цікаву штуку замітив, але це раді інтересу, інколи в форумі підряд два повідомлення від одного і тогож самого учасника, частіше просто добавлено, а чому так??? Коли відправляєш особисті повідомлення після відправки пише; (Повідомлення успішне відправлено) може краще буде написати УСПІШНО відправлено??? чи так задумано
Ставище
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 08:55 | Повідомлення # 11 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) але це раді інтересу Для "простих користувачів" це дійсно так. Ваші нові повідомлення добавляються до попереднього і кількість повідомлень на лічильнику не зміниться. Тільки після появи нового повідомлення від іншого користувача в даній темі ваші повідомленя будуть відокремлюватись в нові. Так задумано. Не подобається?
Адміністратор
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 09:04 | Повідомлення # 12 |
Admin
« 4 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) краще буде написати УСПІШНО відправлено Я ж не реагую так на всі синтаксичні помилки в повідомленнях користувачів, в тому числі і в Ваших повідомленнях бувають помилки . Але тут в мене "алібі", сайт створювався на російському сервері, стандартні повідомлення генеруються автоматично системою і "успішне" замість "успішно" - це невдалий переклад російськомовних програмістів. Дякую за уважність, постараюсь виправити цей "глюк" своїми силами.
Адміністратор
|
|
| |
Viktor | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 09:29 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Опять во всём виноваты русские. Всё таки не зря старались некоторые украинские СМИ, им удалось довести до ума граждан , что все проблемы в Украине по вине России. Что касается синтаксических ошибок, то надо поставить помощника проверяющего правильность написания. Я пока, понимая, что при большом тексте могут быть ошибки, или сразу печатаю текст в Microsoft Word, а потом перекидываю на сайт, или потом проверяю (на проверку русского языка не претендую).
Санкт-Петербург
|
|
| |
Mantach | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 09:42 | Повідомлення # 14 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Quote (admin) Так задумано. Не подобається? Я прийшов на цей сайт і форум не для гонки за лічильником повідомлень, адже коли я реєструвався я цього не знав, я тут тільки за ради спілкування, можливо дійсно хтось із влади колись черпне інформацію звідци і відреагує. Я ж написав тільки раді інтересу. Я не знаю хто і де робив цей сайт, тому звернув увагу!!! Більше не буду Да і ще одне в списку телефонів РДА товариш Смикун Юрій Григорович по списку 31 вже не працює в РДА.
Ставище
|
|
| |
Viktor | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 10:43 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Конечно, счетчик сделан не для гонки, званий и наград, это статистический показатель, который отражает общую активность пользователя. Так же различную статистику можно посмотреть в других разделах, например: «Новi Повiдомлення» и «Учасники». В разделе «Учасники» можно проследить активность пользователей и возраст пользователей. В разделе «Новi Повiдомлення» мы видим количество сообщений по каждой теме, количество просмотров и дату последнего сообщения по отношению к дате создания темы. Всё это очень важные показатели, из которых можно сделать много важных выводов: понять что интересует пользователей больше (количество сообщений и количество просмотров), среднее количество просмотров на одно сообщение по теме и в общем (количество просмотров делим на количество сообщений), возрастной интерес по отношению к теме и т.д.. Конечно всё это условно, но некоторые выводы сделать можно. Исходя из этого можно строить дальнейшее развитие сайта. Например, по теме «Робота в Ставищах і Ставищенському районі» нет ни одного сообщения (предложения) зато просмотров 94 (на 23.01.2009г.). О чём это говорит? Говорит о том, что данный раздел вызывает интерес, и предложение о привлечении Отдела занятости на этот сайт с информацией, прежде всего, о вакансиях было правильным. К большому сожалению статистике и анализу как в России так и Украине относятся с пренебрежением. Если бы руководящие органы этому придавали большее значение, многие проблемы можно было бы предвидеть, а некоторых вовсе избежать. Я за счетчик сообщений и их анализ.
Санкт-Петербург
|
|
| |