Вівторок, 06.06.2023, 07:11
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Ставище » МЕДИЧНА ДОПОМОГА В СТАВИЩАХ » АНТИХАБАР (Про "подарунки" лікарям)
АНТИХАБАР
людок%Дата: Середа, 18.02.2009, 20:00 | Повідомлення # 16
Лейтенант
Група: VIP-користувач
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (Viktor)
что на Ваш взгляд является взяткой?

Взя́тка — принимаемые должностным лицом материальные ценности (предметы или деньги) или какая-либо имущественная выгода за выполнение или невыполнение, в интересах давшего взятку, действия, которое это лицо должно было или могло совершить в силу своего служебного положения. Действия по передаче и приёму взятки в России и др. странах противозаконны и подпадают под действие Уголовного кодекса.

Quote (Viktor)
В каком случае её стоит брать, а в каком нет?

Quote (Viktor)
В каком случае её стоит брать, а в каком нет?

А Вам дають?

MantachДата: Середа, 18.02.2009, 20:35 | Повідомлення # 17
Майор
« 2 »
Quote (vitrajh2000)
Щоб отримати вищу заробітню плату потрібно працювати напокладаючи рук ,а це нелегко. Повірте мому досвіду. Є ще один варіант отримати вищу освіту і заробляти на хабарах! Або

Взагалі якщо Вам цікаво я працюю в пожежній охороні і повірте мені коли працюєш на пожежі, пів метру перед собою не видно, спасаєш людей, людське і державне майно, коли надивишся на трупи(які потім сняться і ти прикидаєшся в холодному поту), на власних руках їх витягуєш з будівель, кожного разу ризикуючи своїм життям, як Ви гадаєте якої плати ми достойні?????????????????????????????????????????????

P.S. Я в цьому році заочно закінчую інститут.

Ставище

ViktorДата: Середа, 18.02.2009, 20:37 | Повідомлення # 18
Генерал-майор
Група: Адміністратор
« 11 »
Країна: Російська Федерація
А почему цитаты две, а вопрос один?

Я не являюсь должностным лицом, в том понимании, смыл которого вкладывается в это слово. На моей работе действует принцип независимости и конфиденциальности, который определяется профессиональным кодексом и другими нормативными актами. К тому же лично от меня ничего не зависит.
Я несколько лет проработал старшим администратором рыка, помогал разных ситуациях людям и иногда они мне были благодарны. Я уже давно не работаю ст.администратором, да и этого рынка уже нет, но люди которые торговали на «моём» рынке, нынче торгуют на других торговых точках и рынках и я часто с ними сталкиваюсь и что то у них покупаю. При покупке они мне часто продают вещи по закупке, делают скидки, а иногда просто дарят. Если раньше кто то мог попытаться определить ситуацию как взятку (подарок), то как можно квалифицировать ситуацию сейчас, когда люди по отношению ко мне, ни как не зависят от меня?
В России, сумма подарка должностному лицу и частота его дарения определена законом РФ и составляет не более 3000 рублей в год.

Санкт-Петербург

MantachДата: Середа, 18.02.2009, 20:38 | Повідомлення # 19
Майор
« 2 »
Quote (людок%)
Я мала на увазі те , що коли ти

Я З ВАМИ ПО ЧАРЦІ НЕ ПИВ ТОМУ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО МЕНЕ ПО ІНШОМУ.

Ставище

MantachДата: Середа, 18.02.2009, 20:42 | Повідомлення # 20
Майор
« 2 »
Quote (людок%)
Я мала на увазі те , що коли ти пішов працювати в державну структуру за це плотять заробітню плату і хабарі тут не передбачені .

А чому беруть - гаїшніки, врачі, працівники органів місцевого самоврядування????? а тому, що державна заробітна плата не може забезпечити не те, що їхнє життя а і існування.

Quote ( Viktor)

Так задумано
Ставище

Ставище

RuskatДата: Середа, 18.02.2009, 21:04 | Повідомлення # 21
Лейтенант
« 3 »
Ох ця держава..... До чого вони її приведуть ті керманичі pray priest Сподіваюся на поліпшення становища нороду.

Зроблений в Білій Церкві | Мій домашній сайт.

людок%Дата: П`ятниця, 20.02.2009, 14:29 | Повідомлення # 22
Лейтенант
« 1 »
Quote (Mantach)
Я З ВАМИ ПО ЧАРЦІ НЕ ПИВ ТОМУ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО МЕНЕ ПО ІНШОМУ.

Коли я писала відповідь і вжила займенник " ти " , то нікого конкретного я не мала на увазі , тим паче "ВАС" , пане мантач. А проте ,що я з " ВАМИ" не пила по чарці , то даже мови бути не може.
Не підлещуйте собі.

Quote (Viktor)

Quote (Mantach)
Так задумано

А от і не вгадали - так вийшло . " Умные поймут , а г ... увидят спрятанный смысл" .

ViktorДата: П`ятниця, 20.02.2009, 14:51 | Повідомлення # 23
Генерал-майор
« 11 »
Я искренне рад за умных. Как я понимаю, меня отнесли к категории «г …». Только есть неувязочка, так как ни какого смысла я в этом не увидел и угадать не пытался. Почему-то Вы пытаетесь соединить несоединимое. Что же касается фразы "Умные поймут, а г ... увидят спрятанный смысл", то она написана в кавычках, а следовательно может иметь обратный смысл. Но и его умные поймут.

Прошу извинения, что не в тему.

Санкт-Петербург

людок%Дата: П`ятниця, 20.02.2009, 15:03 | Повідомлення # 24
Лейтенант
« 1 »

Quote (Viktor)
Как я понимаю меня отнесли к категории «г …».

І зовсім не вас я мала на увазі . Прошу вибачення!!!!!!!!!!!!

MantachДата: Субота, 21.02.2009, 08:37 | Повідомлення # 25
Майор
« 2 »
Quote (людок%)
І зовсім не вас я мала на увазі . Прошу вибачення!!!!!!!!!!!!

Цікаво кого ж саме Ви мали на увазі?

Quote (людок%)
Коли я писала відповідь і вжила займенник " ти " , то нікого конкретного я не мала на увазі

Тільки чомусь цитату писали на моє ім`я!

Ставище

людок%Дата: Субота, 21.02.2009, 09:31 | Повідомлення # 26
Лейтенант
« 1 »
Quote (Mantach)
Цікаво кого ж саме Ви мали на увазі?

crackegg

vitrajh2000Дата: Понеділок, 23.02.2009, 23:51 | Повідомлення # 27
Лейтенант
« 1 »
І що ж чекає хабарника в суді? Покарання, передбачене за отримання хабара, в новому Кримінальному кодексі України, прийнятому в 2001 році, було пом’якшено, і зараз воно менше, ніж покарання за крадіжку. Така позиція законодавців видається деструктивною. Крадіжка є злочином проти окремого суб’єкта власності, а корупція руйнує механізм службової діяльності держави, який є інститутом забезпечення права власності в цілому. Це злочин і проти власності як такої. Крім того, крадіжка є «злочином народу», її здебільшого скоюють безробітні та нужденні, а хабар є «злочином влади». І співвідношення законодавчих санкцій за ці злочини визначає, до кого влада ставиться більш гуманно: до посадовців, чи до пересічних громадян, яким вона покликана служити.

Не может царь думать о кажном, царь должен думать о важном!

LeonidДата: Четвер, 26.02.2009, 10:19 | Повідомлення # 28
Засновник сайту
« 1 »
Як уже складається традиційно, ми впевнено "заговорили" ("заболтали") тему. Потрібна конкретика. А цитувати, приводити в якості аргументів "розумні фрази" давайте залишимо для політиків та депутатів. Це також стосується і інших тем. Тому що в багатьох випадках, форум перетворюється в пуспопорожні перепалки і не більше. Хоча, як ініціатор створення даного сайту, я в деякій мірі задоволений тим, що вже появилися ознаки діалогу.

ViktorДата: Четвер, 26.02.2009, 11:28 | Повідомлення # 29
Генерал-майор
« 11 »
Цитата vitrajh2000 ()
Потрібна конкретика.

Однозначно согласен. И в первую очередь конкретика должна исходить от автора темы, при чём не в единичной форме. Раз автор создал тему, значит, по его мнению она актуальна, и именно ему есть что в ней раскрыть. А то некоторые темы создаются авторами, а потом совершенно ими не поддерживаются.
Что касается «умных фраз» которые не являются аргументом, то думаю что «глупая фраза» будет не лучшим аргументом.
И хотелось бы по подробнее узнать о «признаках диалога», которые уже (неопределённо) появились.
Ну, что, ждём конкретики?

Санкт-Петербург

ViktorДата: Неділя, 07.02.2016, 14:36 | Повідомлення # 30
Генерал-майор
« 11 »
Цитата vitrajh2000 ()
Проблема хабарництва спочатку є проблемою політичною

Похоже, проблема остаётся не зависимо от политики и смены власти:

Санкт-Петербург

Форум » Ставище » МЕДИЧНА ДОПОМОГА В СТАВИЩАХ » АНТИХАБАР (Про "подарунки" лікарям)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Ставище © 2023