Вівторок, 06.06.2023, 07:28
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Молодіжний форум » Моє хоббі » Твоє хоббі читання?
Твоє хоббі читання?
СонечкоДата: Середа, 27.06.2012, 09:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Початківець
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Нещодавно мені до рук потрапив літературно-художній журнал "Дніпро". Прочитала з першої сторінки до останньої - дуже сподобались твори. А ще дізналась про можливість друку у цьому журналі та знайшла їхній сайт в інтернеті. Можливо хтось знайомий з цим журналом? Які Ваші враження?

voljaДата: Понеділок, 15.12.2014, 17:47 | Повідомлення # 2
Група: Видалені
« »

Цілком згодна. Класний журнал. Наразі Дніпро шукає гумаристів. Свої гумористичні твори та кумедні історії можна розповісти на сторінках цього журналу. Надсилайте їх за адресами lit-jur-dnipro-zav.proza@kas-ua.com та lit-jur-dnipro-poet@kas-ua.com, у темі листа «Гумор».

alisiyaДата: П`ятниця, 08.07.2016, 13:00 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Початківець
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Я очень люблю читать, но в последние годы, в основном, нахожу время только, чтоб почитать сказки дочке на ночь)

Lol1taДата: Четвер, 02.05.2019, 07:45 | Повідомлення # 4
Група: Видалені
« »

Хочу в "Дніпро". Буду пробувати. Літературу обожнюю з дитинства, писала колись невеличкі віршики та оповідання.

Форум » Молодіжний форум » Моє хоббі » Твоє хоббі читання?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ставище © 2023