Середа, 24.04.2024, 16:58
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
Модератор форуму: nkp78  
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Футбол
nkp78Дата: Субота, 12.02.2011, 12:11 | Повідомлення # 181
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Свої дні народження в лютому відмічають ветерани ставищенського району:
- ЗДІРУК ВОЛЯ ІЗОТОВИЧ - 8.02.1940 р.н.
- КОВЕЛЬМАН ЗІМА ЮЗЕФОВИЧ - 9.02.1938
- ВОЛОДАРСЬКОМУ ОЛЕКСАНДРУ ЙОСИПОВИЧУ - 10.02.1950
- БОРЩЕНКО ОЛЕКСАНДР ЙОСИПОВИЧ -11.02.1953
- ФЕРЕНЕЦЬ РАЇСА СТЕПАНІВНА - 12.02.1930

ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ВЕТЕРАНІВ "СТАВИЩЕ" ВІТАЄ ВСІЇ ІМЕНИННИКІВ! ЗИЧИМО ВСІХ ГАРАЗДІВ В ЖИТІ І МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я НА ДОВГІЇ РОКИ ВСІМ ВАМ.

Прикріплення: 1219369.jpg (261.6 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: П`ятниця, 25.02.2011, 16:51 | Повідомлення # 182
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
8-м років тому. ФУТБОЛЬНІ ЗДОБУТКИ.

Київщина підбила підсумки сезону 2002 року

На розширеному засіданні ради Київської обласної федерації футболу підбито підсумки року, що завершується. Зі звітом виступив лідер футбольної громади Олександр Тютюн. Активну участь у роботі ради взяв перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.
Столична область упродовж року була гідно представлена в усіх змаганнях - од дитячого до неаматорського рівня. Її представники захищали честь держави в представницьких збірних, а в першій національній лізі вперше в історії змагаються аж дві команди регіону (одна з них - "Борисфен" - цілком реально претендує на вихід до найвищого дивізіону чемпіонату країни). До традиційних успіхів обласних команд у "Шкіряному м`ячі" додалися й вагомі звершення в організації та проведенні уроку футболу в загальноосвітніх школах…
Найкращими в 2002 році визнано футбольні федерації Фастова, Славутича та Білої Церкви. А клубами номер один у столичній області проголошені "Зірка" (Журавлиха, Ставищенського району) та ДЮФК "Рось" із Білої Церкви. Цікаво, що "Зірка" здобула обидва "кришталевих" призи - Кубок і Суперкубок Київщини, але в регулярному чемпіонаті поступилася першістю пристоличному ФК "Буча-КЛО".
Спеціальні відзнаки дісталися й переможцям у решті номінацій: найефективнішими спонсорами стали В'ячеслав Сташенко та Сергій Винарський (дитячо-юнацький футбол), найкращими тренерами - Петро Славинський ("Зірка") та Віктор Денисюк (ДЮФК "Олімп", Фастів), найвлучнішим гравцем чемпіонату - бучанець Віктор Петренко, найкращими арбітрами - Андрій Баранівський, Сергій Єщенко, Ігор Куценко, Едуард Михайлюк, Антон Тютюн, Олег Штика та Ігор Ярковий…
Найвищого міжнародного визнання заслужив почесний президент Київської обласної федерації футболу Віталій Пилипенко, обраний першим віце-президентом Міжнародної федерації студентського футболу.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: П`ятниця, 25.02.2011, 16:54 | Повідомлення # 183
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
РОМА ПРОЦЕНКО

13 тур відбувся 19 лютого 2011 р.

На вулиці було дуже холодно, а на полі дуже жарко! Важко щось говорити, потрібно просто це бачити.!
"Авангард-2" впевнено переміг "Центр" з рахункои 7-3. Ранній початок матчу для ставищан є предвістником поразки - що і підтвердилось. Команда збирається по-ходу гри, а при такому ставленні розраховувати на позитивний результат марно.(
"Олімпік" прервав переможну серію "Меркурія" перемігши з рахунком 9-2. Команда, нарешті, зіграла від оборони, добре контролювала м"яч, і швидко атакувала. Бесідчани були неготові до такої гри. Але думаю, що така поразка не вплине на команду і на їхню гру в майбутніх матчах.
"Роксолана", не основним складом, легко перемогла "Хілд-96" з рахунком 17-2.!
На матчі "Факела" завжди приходить багато вболівальників, адже ця команда за середнім віком є найстарша в чемпіонаті, в ній грають ветерани ставищенського футболу та справжні любителі гри.! Можливо "Фінал" не очікував на таку спритність та самовіддачу ставищан і тому не зміг протиставити їм свої козирі, а вдалих дій Синенького Б.,замало для позитивного результату, як відомо, один в полі не воїн.! "Факел" добре налаштувався на гру, чудові дії продемонстрували Кошинський В., Цимбал С.,та воротар Дзисюк С., і заслужено переміг 9-5.!
Гра між "РВВС" та "ХХ-тим" проходила в напруженій та безкомпромісній боротьбі. "ХХ-тий" вийшов на гру без свого основного воротаря, чим міліціонери скористалися на початку матчу. Але виграючи 6-1 команда несподівано рослабилася, чим "ХХ-те" легко скористалося. Перемогти могла будь-яка команда, а останні хвилини гри напоминали справжній триллер, в якому, все ж таки, перемогли міліціонери 9-8.! А неспортивна та груба гра капітана "ХХ-го" Цимбала І.,не тільки не красить гру, а й підвела команду, яка героїчно відігралася і мала гарні шанси на успіх.(
Переможець матчу між "Перлиною" та "Ветераном" зберігав шанси на боротьбу за чемпіонство, тому настрой команд на гру зашкалював. "Перлина" хоть і програла 4-8, але дуже сподобалась, особливо в першому таймі 4-4.! Контроль м"яча, швидкі комбінації, організований захист - основні козирі розкішан.! Та проти досвідчених ветеранів цього було замало, програючи 1-3, ветеранам вдалось переломити хід гри, а в другому таймі повністю контролювати ситуацію на полі. Високу майстерність демонстрували Марущак О.,та Малиш О.,які на двох забили сім голів.!
Завершала тур гра між "Авангардом" та "Вікторією". В матчі двох рівних команд перемогу здобула більш досвідчена команда з Гейсихи, з рахунком 5-3. А проблему з воротарем вирішив капітан Винар В.,який сам надів перчатки.))
"Тікич" -??- "Красилівка" --- матч перенесено.!
"Я вами руководил, я отвечу за все" М.Жванецкий.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 10.03.2011, 20:12 | Повідомлення # 184
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Шановні одноклубники! В цьому році на черговій 22-й зустрічі ветеранів ставищенського футболу 8-9 травня ми вже впяте проведемо дитячий футбольний турнір, заснований членами нашого клубу братами Юрієм, Валерою і Миколою в пам'ять свого батька-фронтовика, першого голову Ставищенського спорткомітету Миколи Івановича Шульги. Цей турнір традиційно проводиться між командами, гравці яких дошкільнята 4-6річні хлопчики. Як показали минулорічні турніри команди готуються до «Кубку Миколи Шульги». На футбольному майданчику точиться бескомпромісна боротьба і кожна команда віддає всі сили, щоб перемогти в цоьму престижному для юних ставищанців змаганні. Адже цей Кубок, напевно, перший відповідальний турнір в переважної більшості юних учасників цього футбольного свята. Для декого з них – це старт, можливо, в великий футбол. В цьму році до дитячих команд будуть залучені дітки, які народилися після 1 січня 2004 року.
Хай цей дитячий потяг до футболу переросте в любов на все життя до гри №1 у світі, до здорового способу життя, як у нас колись , в післявоєнні роки! Хай переможуть сильніші!
Ветерани окрім перехідного «Кубку Миколи Шульги» вручать медалі команді переможниці, призи кращим футболістам, а також сувеніри всім учасникам цього футбольного свята, яке відбудеться на стадіоні «Колос» 8-9 травня 2011 року.
Відповідальні за проведення змагання: С.В. Дзисюк, О.Г. Баран, І.Н. Портненко, Г.В. Нагаївський, С.Я. Яценко, С.І. Панченко. За призи і сувеніри - Панченко О.І., Шульга Ю.М., Шульга В.М., Смикун І.Г., Шевельов В.О.

Оргкомітет ХХІІ-ї зустрічі,
V-го турніру «Кубок Миколи Шульги»,
Рада ветеранів ФК «Ставище»



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 17.03.2011, 16:19 | Повідомлення # 185
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Ветерану ставищенського футболу Олегу Олексійовичу Колеснику 16 березня виповнилося 54 роки. Алік ще з дитинства відрізнявся серед ставищанських хлопчаків своєю цілеспрямованністю і працелюбністю. Він був, мабуть, найтехнічнішим футболістом серед юних футболістів. 10-річний підліток подавав великі надії, його завжди брали грати в футбол в команди старшого віку. Фінти з м’ячем, стартова швидкість, хльосткий удар по м’ячу, націленність на ворота юного футболіста в кожному матчі приводили до голу. Прикро, що він так рано закінчив грати в футбол після вступу до КПІ і 1974 році. А потім зміна місця проживання - Київ на Сідней не дозволило Олегу Олексійовичу розвити свій дитячий талант футболіста, лижника, всестороннього спортсмена. В минулому році він приїздив в рідний край, в землі якого покояться багато поколінь великої і дружної сім’ї Колесників з Хуторів - району нашого містечка. Витоки цієї сім’ї відносяться до козацьких часів війська Запорізького 1648 р. – Ставищенська сотня Білоцерківського полку. Батько Олексій і мама Ганна були шанованими серед односельців. Фотографія батька не один десяток років була занесена на Районну Дошку Пошани, як передовик підприємства «Сільгосптехніка» батько Аліка був нагороджений багатьма трудовими орденами. Приїхав Олег Олексійович на побачення з друзями-футболістами своєї юності, однокласниками, які зустрічалися на 35-річчя після закінчення середньої школи №1. Багато з його друзів, однокласників замітили в очах Олега велику ностальгію до Малої Батьківщини, смуток за нереалізовані мрії з дитинства стати знаменитим футболістом. Щасти тобі, наш друже! Чекаємо тебе на наші традиційні зустрічі ветеранів ставищенського футболу на День Перемоги (22-а) і в День Фізкультурника (23-а).

Прикріплення: 0881326.jpg (39.5 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Неділя, 20.03.2011, 14:54 | Повідомлення # 186
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Лівій інсайд Олег Твердохліб в збірній Ставище 50-х років

Прикріплення: 6351544.jpg (161.3 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Понеділок, 21.03.2011, 21:16 | Повідомлення # 187
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ПОМЕР ВЕТЕРАН СТАВИЩЕНСЬКОГО ФУТБОЛУ

На 72 році життя 17 березня 2011 року скінчався наш дорогий одноклубник, ветеран ставищеського футболу ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ ТВЕРДОХЛІБ. Це велика втрата для футбольної спільноти Ставищенщини, адже Олег Андрійович був першим фундатором футбольних ДЮСШ при Ставищенській С/Ш № 1 і в с. Бесідка. З великим ентузіазмом він домігся виділення для нашого райцентру комплектного спортвного манежу і будівництва басейну. І не його вина, що закінчення цих споруд не увінчалося успіхом. Олег Андрійович сильно переживав, коли манеж зловмисники підпалили, а будівництво басейну припинили фінансувати на стадії монтажу фундаментних свай.
Твердохліб О.А. захищав кольори збірної району по футболу в 1958-1963 рр., грав в лінії півзахисту і на місці інсайда. Вдалу технічну гру футболіста згадують його друзі по збірній 50-60-х рр. : Воля і Борис Здіруки, Віктор Ференець, Анатолій Галенко, Георгій Нагаївський, Володимир Бабенко, Зіма Ковельман та Іван Дяченко. Олег Андрійович користувався повагою серед ветеранів ФК "Ставище" і всіх шанувальників ставищенського футболу, активно приймав участь в різних заходах футбольного клубу. Ще в минулому році він успішно грав за збірну Ставище в матчі з командою ветеранів м. Жашкова, який відбувся на 20-й зустрічі ветеранів ФК «Ставище» присвяченій "Дню пам'яті" 10 липня 2010 р.
Ми завжди будемо пам'ятати футбольного побратима Олега Андрійовича Твердохліба.

Рада ФК "Ставище"

Прикріплення: 8608086.jpg (161.3 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 22.03.2011, 22:50 | Повідомлення # 188
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Результати 17 туру :
------------------------------------
"ФАКЕЛ" 6-2 "ЦЕНТР"
"ВЕТЕРАН" 7-1 "АВАНГАРД-2"
"РОКСОЛАНА" 5-1 "ПЕРЛИНА"
"ТІКИЧ" 7-6 "СУЗІР"Я"
"ВІКТОРІЯ" 7-4 "КРАСИЛІВКА"
"АВАНГАРД" 8-5 "ФІНАЛ"
"МЕРКУРІЙ" 3-2 "ХХ-тий"
"РВВС" +\- "ХІЛД-96" (т.п.3-0)

"ТІКИЧ" 9-3 "ЦЕНТР" ---- перенесений матч !

ПІДСУМКОВА ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ :

1. "Олімпік" 41 150-35
2. "Ветеран" 40 101-46
3. "Роксолана" 34 90-43
4. " XX-й" 33 100-42
5. "Авангард" 31 110-82
6. "Меркурій" 30 92-76
7. "Перлина" 29 78-68
8. "Тікич" 28 67-56
9. "Вікторія" 28 75-63
10. "РВВС" 27 95-77
11. "Авангард -2" 22 69-62
12. "Фінал" 13 70-100
13. "Красилівка" 13 74-111
14. "Факел" 12 65-123
15. "Центр" 12 57-104
16. "Сузір'я" 7 43-138
17. "Хілд-96" 0 36-148


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 22.03.2011, 22:58 | Повідомлення # 189
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ОЛЕКСАНДР СТЕЦЕНКО:
Фішував 7-й зимовий чемпіонат Ставищенського району по міні-футболу
сезон - 2011
.
Приємний позитив:
- рекордна кількість команд-учасниць – 17;
- комплектування команд місцевими футболістами;
- чітка організація проведення матчів.

Короткі враження про команди:
Олімпік - Чемпіон по грі і підбору молодих та перспективних гравців
Ветеран – Викликає повагу майстерність та кваліфікація виконавців-ветеранів.
Роксолана- Турнірний боєць, сплав молодості і досвіду.
ХХ - «Команда-невдаха» турніру. Весь чемпіонат перебувала в трійці лідерів, а призером так і не стала.
Гейсиха-1 – Молодість та азарт в перемішку з провальними матчами.
Меркурій - «Команда-загадка» турніру.
Перлина – Команда-відкриття турніру. «Гроза авторитетів».
Брилівка – Команда з нереалізованим потенціалом. З трудом вскочила у 8
вагон поїзда.
Антонівка – симпатична команда, якій бракує досвіду.
РВВС - Команда не 10 місця. «Міцний горішок чемпіонату».
Гейсиха-2 - Команда старалася.
Фінал - Команда, якій ще треба стати командою.
Красилівка – Почали грати у футбол.
Центр – Команда центральна+ гра скандальна.
Факел – Знімаємо шляпу перед ветеранами.
Сузір’я - Дякуємо за участь.
Любомир-96 – Наша спортивна надія.

Прикріплення: 3411094.jpg (45.8 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Понеділок, 04.04.2011, 17:12 | Повідомлення # 190
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ФК "СТАВИЩЕ"
1 квітня РОЗЕМБЛІТУ ГРИГОРІЮ МИХАЙЛОВИЧУ могло бути 75-ть років

НАШІ ІМЕНИННИКИ В КВІТНІ МІСЯЦІ:

1 квітня ГОЛОВАТЮКУ А.Г. - 64 роки 097-5464400
3 квітня СОЛОВ'Ю О.В. - 54 роки 097-2243310
7 квітня ГАЛЕНКУ А.Г. - 73 роки 04564-52275
9 квітня ЯЦЕНКУ С.Я. - 63 роки 04564-52487
10 квітня ШУЛЬЗІ М.М. - 55 років
13 квітня ДЯДЮКУ Я.М. - 59 років
15 квітня ПАНЧЕНКУ С.І. - 65 років 25097
16 квітня НАГАЇВСЬКОМУ Г.В. - 69 років 25227
16 квітня БУРЛАЦІ А.К. - 61 рік 0632066298
18 квітня ПОНОМАРЕНКУ Г.О. - 60 років
20 квітня ШЕВЕЛЬОВІЙ В.О. - 60 років 067-7900002
25 квітня БАБУШКІНУ І.І. - 65 років 04564-22742
3 травня СТОРЧАК М.В. – 65 років 0673788563
5 травня ЗДІРУК В.І. – 75 років
15 травня ПОНОЧОВНИЙ А.А. – 67 років 04564-54226
30 травня БРИТВИЧ Л.Р. – 63 роки


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 07.04.2011, 15:31 | Повідомлення # 191
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Сьогодні виповнюється 73 роки ГАЛЕНКУ АНДРІЮ ГРИГОРОВИЧУ. Ветерани ФК "Ставище" і всі шанувальники футболу вітають нашого одноклубника і зичать йому всіх гараздів, міцного здоров'я і ще не один рік одягати футбольну форму в матчах ветеранів.

Прикріплення: 9702762.jpg (192.1 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: П`ятниця, 08.04.2011, 16:31 | Повідомлення # 192
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
9 травня 2011 р. Сергію Яковичу Яценку 63 роки. Активний член футбольного ветеранського клубу "Ставище", патріот України, гравець символічної збірної СТАВИЩЕ ХХ віку.

Прикріплення: 8419006.jpg (494.8 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 09.04.2011, 17:32 | Повідомлення # 193
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
http://www.youtube.com/watch?v=GDI0UA3ty40&feature=player_embedded

ФІЛЬМ про СТАВИЩЕНСЬКИЙ ФУТБОЛ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 09.04.2011, 17:48 | Повідомлення # 194
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Є ПЕРША ПЕРЕМОГА
Як повідомив по телефону ветеран ФК "Ставище" Георгій Нагаївський "Хілд-Любомир" впевнено переміг в Гейсисі ФК "Яготин" з рахунком 3:0. Перший тайм грали за вітром і забили в ворота новачків Вищої ліги 2:0, а в другому таймі збільшили рахунок до 3:0. Гра проходила в нелегких погодних умовах - сильний поривчастий вітер. За команду "ЛЮБОМИР" грав один ставищанин Дзисюк, інші гравці всі легіонери.
Слідуюча гра на штучному полі в Києві з ФК "Буча" в наступну суботу, 16 квітня. Президент і болільники вірять в чемпіонство нашої команди в цьому році. Адже з 1967 року, коли ставищани стали чемпіонами області, минуло 44 роки...


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
adminДата: Субота, 09.04.2011, 21:59 | Повідомлення # 195
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 103
« 4 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (nkp78)
ФІЛЬМ про СТАВИЩЕНСЬКИЙ ФУТБОЛ.



Адміністратор
 
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Пошук:


Ставище © 2024