Вівторок, 23.04.2024, 10:53
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форуму: Mantach  
Форум » Ставищенське козацтво » Ставищенське козацтво » КОЗАЦТВО В СТАВИЩАХ
КОЗАЦТВО В СТАВИЩАХ
СОВАДата: Понеділок, 02.05.2011, 14:53 | Повідомлення # 31
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 2
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Дуже цікаво подивитися Gylbars в очі і запитати: "Звідки стільки ненависті до чорнобильців? Вони ж ціною власного здоров"я, а дехто, навіть, і життя рятували людей і таких "ОСОБИН", як Ви. Я не знаю, скільки з Вашої дитини "здерли" в школі, хоча дуже сумніваюся, що її примушували здавати кошти насильно. Як правило, у таких випадках закликають до совісті людей і пропонують принести хто скільки зможе. Якщо Вам шкода хоча б 5 гривень, щоб вшанувати пам"ять загиблих від дії "мирного атома" - Вас ніхто не примушує їх приносити. Хоча, Ви користуєтесь інтернетом, у Вас є кошти сплачувати за дану послугу, є комп"ютер, значить ви не найбідніша людина в Ставищі, Ви просто ЖМОТ і ЗАНУДА.

СОВА
 
DSHДата: Вівторок, 17.05.2011, 19:17 | Повідомлення # 32
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 2
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (Viktor)
Вы, возможно, насмотрелись фильмов про запорожское казачество и жизнь казачества воспринимаете как постоянные сражения. Обычная жизнь казака Вам чужда. Далеко не все казаки уходили на сечь, многие казаки занимались обычным хозяйством, и только в случае необходимости вставали на защиту родной земли, а иногда за вознаграждение шли воевать в чужие земли.

Уважаемый Viktor! Не надо мне рассказывать о битвах, подвигах и быте казаков - знаю. Возможно, и поболее Вашего... Вопрос стоял: "Как Вы относитесь к казацтву в СТАВИЩАХ" - я высказал СВОЮ точку зрения, на что имею полное право и абсолютно не нуждаюсь в последующих комментариях.
Quote (Viktor)
И то, что в Ставище начало возрождаться казацкое движение, вполне логично.

И никакой логики в возрождении казацтва в Ставищах я не вижу - нести "сторожевую службу" нет смысла, идти воевать за вознаграждение в чужие земли - а кто берет то?! Делать экскурсии под флагом казаков? Так можно и без этого обойтись. Дань моде - это да. У всех районах есть, а у нас нет? Давайте трезво смотреть на вещи - все это СМЕШНО!!! И не надо с колокольни Санкт-Петербурга говорить мне о патриотизме, о любви к родной земле, истории и т.д. Вы здесь не живете - Вы ничего не знаете.
 
ViktorДата: Вівторок, 17.05.2011, 21:00 | Повідомлення # 33
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Quote (DSH)
Вы здесь не живете - Вы ничего не знаете.

Честно говоря, знаю меньше, чем хотелось бы. На всё надо время. Рад за Вас, что Вы знаете всё.


Санкт-Петербург
 
nkp78Дата: Середа, 18.05.2011, 08:52 | Повідомлення # 34
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
DSH, розкажіть як зворушити це болото безпам'ятства і неповаги до своїх корнів у переважної більшості наших краян? Як примусити з повагою відноситися не тільки до близьких людей, а й до пам'яті предків і в цілому до нашої Вкраїни?

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
DoktorДата: Неділя, 29.05.2011, 12:17 | Повідомлення # 35
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 2
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
DSH, я бачу у Вас якась особиста неприязнь до козацтва або завість до тих людей що хочь щось роблять. А Віктора я особисто підтримую що стоїть на захисті козаків. Бо майбутне з такими як Ви незбудуєш.

Вуголь.
 
Форум » Ставищенське козацтво » Ставищенське козацтво » КОЗАЦТВО В СТАВИЩАХ
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:


Ставище © 2024