Дороги
|
|
admin | Дата: Неділя, 15.02.2009, 12:47 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратор
« 4 »
Країна:
Статус:
| "В Росии две беды... И что интересно - всё время одна другую ремонтирует". М.Задорнов В Україні ситуація аналогічна.
Адміністратор
|
|
| |
Mantach | Дата: Вівторок, 15.02.2011, 05:33 | Повідомлення # 31 |
Майор
Група: VIP-користувач
« 2 »
Країна:
Статус:
| Quote (Viktor) Лет пять назад была такая шутка (а может и не шутка): Куплю машину без пробега по Белой-Церкви. Це не жарт, а реальність, сам бачив в журналі оголошення "продається ВАЗ 2106 БЕЗ ПРОБЕГА ПО Б.ЦЕРКВИ", в Ставищех звісно дороги не дуже але якщо рівняти Білу і Ставище то в нас полутше буде
Ставище
|
|
| |
Gylbars | Дата: Понеділок, 07.03.2011, 17:02 | Повідомлення # 32 |
Сержант
Група: Початківець
« 0 »
Країна:
Статус:
| порівнюючи центральну дорогу в Ставищах і в Б.Ц. то Ставищу ще дуже далеко до Б.Ц. а звертаючи метр вправо, вліво то вони на всьому пострадянському союзі однакові
|
|
| |
Viktor | Дата: Понеділок, 07.03.2011, 21:03 | Повідомлення # 33 |
Генерал-майор
Група: Адміністратор
« 11 »
Країна:
Статус:
| Quote (Gylbars) порівнюючи центральну дорогу в Ставищах і в Б.Ц. то Ставищу ще дуже далеко до Б.Ц. а звертаючи метр вправо, вліво то вони на всьому пострадянському союзі однакові Могу сегодня высказать своё мнение, так как сегодня моя дочь приехала с Украины, позавчера ещё была в Ставище и была недавно в Белой-Церкви. Она сказала, что ныне в Белой-Церкви, в основном, дорожное покрытие лучше, чем в Ставище. Я не буду обсуждать проблемы финансирования или других причин, но возможно это уже не тема для споров, а просто местная проблема.
Санкт-Петербург
|
|
| |
Gylbars | Дата: Понеділок, 07.03.2011, 21:12 | Повідомлення # 34 |
Сержант
« 0 »
Країна:
Статус:
| проблема не так в фінансуванні як в некомпетентності при покритті дороги. Ніяких технологій асфальт лопатою трамбують - СМІШНО
|
|
| |
Mantach | Дата: Вівторок, 08.03.2011, 14:55 | Повідомлення # 35 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус:
| Проблема в людях насамперед, крадуть гроші, крадуть матеріали, неякісно виконують ремонт і прокладку нових доріг
Ставище
|
|
| |
Gylbars | Дата: Середа, 16.03.2011, 06:54 | Повідомлення # 36 |
Сержант
« 0 »
Країна:
Статус:
| у нас діє один простий принцип: якщо не я то хтось другий
|
|
| |
Mantach | Дата: Неділя, 20.03.2011, 08:07 | Повідомлення # 37 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус:
| ніхто ніколи не думав і не буде думати про когось, тільки про себе...................................
Ставище
|
|
| |