Четвер, 28.03.2024, 16:23
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Пошук » Допоможіть знайти » допоможіть знайти
допоможіть знайти
kocmos1983Дата: Неділя, 12.01.2014, 18:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 1
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Добрий день!
Допоможіть знайти молодого хлопця приблизно років 32-38 звати Володимир. Він займається ремонтом бит.техніки та ТВ.


kocmos1983
 
adminДата: Понеділок, 02.06.2014, 09:38 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 103
« 4 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Користувач anastasia777  в розділі  "Оголошення" прохає допомогти дізнатися про людину:

Будь-ласка, допоможіть більше дізнатися про близьку для мене людину, про мого тата, якого я бачила 1 раз в житті! Він мешкав в Ставищах, але нажаль його вже нема.. його звали Олександр Олексійович Кузьменко, він 1954 року народження.. знаю, що займався футболом.. будь-ласка, допоможіть хоть щось про нього дізнатися.. Дякую!


Адміністратор
 
ViktorДата: Вівторок, 03.06.2014, 13:55 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Цитата admin ()
допоможіть хоть щось про нього

Кузьменко Александр Алексеевич 04.09.1954-20.01.2005

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1977 рік Збірна Ставище перед грою з командою "РЕФРЕЖЕРАТОР" (Фастів)

Стоять зліва направо: ЛЕОНІД АЛИЧ (1954 р.н.), ВОЛОДИМИР БОЙКО (1956), АНДРІЙ ОВЕРЧУК (1957), ОЛЕКСАНДР КУЗЬМЕНКО (1954), ВОЛОДИМИР КАСЯНЧУК 91956), ОЛЕКСАНДР ПАНЧЕНКО (1956), ІВАН КУДЕЛЯ (1955); Сидять зліва направо: АНАТОЛІЙ ПОШТАР (1955), МИКОЛА ШАПОВАЛ (1957), ШАПОВАЛ (1957), ВАСИЛЬ АНДРОСЮК (1951), ОЛЕКСІЙ СОЛОВЕЙ (1958), ВАЛЕРІЙ НОВОЛЬНИЦЬКИЙ 91956)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ось і промайнув ще один рік в житті нашого клубу і кожного з нас, одноклубників. Аналізуючи 8-річну нашу клубну діяльність, з задоволенням констатуєш непересічну зацікавленність юних ставищан грою та їх досягнення в різних турнірах. Ті позитивні зрушення, які відбулися в ставищанському футболі гріють душу і тішать не тільки наші, ветеранські серця, а також всіх шанувальників місцевого футболу. І в активізації футбольного життя в районі не останню роль відіграло наше ветеранське футбольне об’єднання. Ветерани в своєму 60-70-річному віці ще переодягаються в футбольну форму і особистим прикладом демонструють свою любов до цієї чаруючої гри мільйонів на смарагдовому килимі рідного стадіону.
На жаль, з кожним роком ряди наші рідіють. Поповнення в клубі за вісім років незначне, а ось втрати кожний рік відчутні. Покидають ряди, переступивши межу вічності, найстаріші післявоєнні збірники Ставищенського району - Золотий фонд клубу. З теплотою і вдячністю ми згадуємо наших побратимів на особливих зістрічах «Пам’яті» в липні місяці майже кожного року. В цьому році, окрім традиційних побачень на День Перемоги і День Фізкультурника, ми зібралися 10 липня і провели ХХ-у зустріч «День Пам’яті». Згадали всіх ветеранів, які вже ніколи не зіграють з нами в футбол, не вболіватимуть за юних ставищан на трибунах стадіону, не посміхнуться і не привітаються. Сумно… Згадаємо в ці дні перед Новим 2011 роком добрим словом кожного з них, в т.ч. і тих, хто пішов від нас за останні 8-м років: Ференець А.К., Шпольський І.Я., Шпольський Є.Я., Семенюк І.Д., Потіївський П.Д., Цимбал Ю., Мельник П.А., Смикун Г.І., Адамов А.О., Бахуренко Л.І., Красовський А.С., Шуляк В., Шевельов О.Н., Бритвич В.Р., Змієвець С.І., Кузьменко О., Лапін М.П., Пономаренко В.С., Розембліт Г.М., Попельнух В.Ф. …
Найкраща пам’ять всім їм буде відродження футболу на теренах нашої рідної Ставищанщини. Ні на мить не вагаюсь, що наш клуб ФК «Ставище» ще внесе свій вклад в цю корисну справу і завжди буде перебувати на її передньому краї.


Информация с сайта Александра Панченко: http://olejyk.io.ua/

К сожалению, завтра будет три года, как ушёл из жизни Александр Панченко, и он Вам уже не поможет, но вы можете посмотреть информацию на его сайте, возможно, там ещё есть материалы и фотографии про Вашего отца.

Вы можете позвонить по телефону совета ФК "СТАВИЩЕ": 8 (048) 746-51-43. Думаю, там ещё найдутся те, кто знал Вашего отца, и смогут Вам помочь.


Санкт-Петербург
 
Форум » Пошук » Допоможіть знайти » допоможіть знайти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ставище © 2024